JorgObe: For en vakrere hud


Hei hei sweetharts♥
På søndager pleier jeg ofte å ha beautysunday. Det vil si en slags megselv-dag der jeg steller hud, negler, kropp, hår og hviler godt ut til en ny uke. Denne søndagen har forløpig gått til nettopp dette. Jeg har stelt negler, tatt fotbad, farget bryn og testet to av JorgObè sine veldig populære hudpleieprodukter. Jeg har fått tilsendt Scrub Mask og den sorte originale PeelOff Mask'en for å prøve dem og gi dere lesere min ærlige mening her på bloggen. Når sponsorer spesifikt ber meg skrive min ærlige mening om produktet de sender meg får jeg selvsagt høye forventninger til produktet. Det vitner om at de selv er trygge på at produktet de selger er bra.

Disse to ansiktsmaskene levde absolutt opp til mine skyhøye forventninger da jeg merket en tydelig forskjell på huden min etter bare en gangs bruk. Jeg opplevde at Scrub Mask'en gjorde huden min ren og glatt og den kjølige effekten var frisk og behagelig. Den sorte PeelOff Mask'en var overrasskende enkel å bruke og ikke veldig upraktisk og "grisete" som man kanskje kan forestille seg. Dessuten kunne jeg med mitt blotte øye se hudormer sitte igjen på de svarte "flakene" da jeg dro masken av. Dette var uten tvil behandlingens klimaks. Etter jeg hadde testet begge maskene føltes huden min mykere, glattere og renere, og disse produktene er nå en del av min ukentlige hudpleierutine.

Slik bruker du maskene:

JorgObè: Refreshing Scrub Mask
1. Vask ansiktet med varmt vann for å åpne porene
2. Påfør et tykt lag med den hvite masken i hele fjeset utenom rundt øynene
3. Masser inn masken og skrubb T-sonen forsiktig med sirkelbevegelser
4. La masken virke til den er helt tørr (ca 15 min)
5. Fjern masken med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkleJorgObè: PeelOff Mask
1. Påfører den sorte masken i et tykt lag hvor du har store porer og fet hud (panne, nese, hake)
2. Bruk en finger til å massere masken godt inn i porene når du påfører
3. Når masken er helt tørr drar du masken rolig og forsiktig av
4. Skyll rester av med lunket vann og tørk ansiktet med et rent håndkle
5. Avslutt ved å påføre en fuktighetskrem

JorgObè kan kjøpes HER

Produktet er sponset


8 kommentarer


Mediapusan
så fint tips :D
27.10.2013 , kl 20:34
Inger Lill
Nå skal ikke jeg være skikkelig negativ. Men da marthe borge anbefalte denne for å bli kitt svarte prikker på nesa aka hudormer, så var no jeg førstemann til å kjøpe, jeg kastet den raskt etterpå. eneste den gjorde var å være sterkt parfymert og tørke huden, og hudormene de ble! Gi meg en lyd hvis dine forsvinner.
27.10.2013 , kl 21:33
Kristina Bergsvik
Inger Lill: Da jeg dro den av satt det som jeg skrev igjen hudormer på masken :-) Vi kan jo prøve den sammen til torsdag inger lill? :-)
28.10.2013 , kl 07:42
Stine
Ofte må man jo faktisk bruke produkt en stund for å merke om det er et godt produkt som faktisk fungerer..De aller fleste gir et greit/bra resultat etter første gangs bruk, bare sånn for å være pirkete.
28.10.2013 , kl 19:08
Jannicke
Har ikke noe god erfaring med den masken, den hadde ingen effekt. Jeg har brukt den over lengre tid nå og ser absolutt ingen forskjell. Hudormene er der fortsatt for å si det sånn. Synes heller det var bortkastet penger...

Men er jo bra at den fungerte for deg da :) Jeg ville bare si min ærlige mening om produktet siden mange sikkert blir påvirket(slik som meg)av bloggere som uttaler seg så positivt om produktet.
28.10.2013 , kl 20:46
Kristina Bergsvik
Jannicke: Det er kjempefint å få fleres vurdering av masken. Setter pris på at du tok deg tid til å skrive din opplevelse av produktet:-)
Jeg har som sagt kun brukt denne en gang og slett ikke blitt kvitt alle hudormer. Men jeg så at jeg ble kvitt mange da jeg dro av masken og jeg hadde mye glattere hud. Jeg har overhode ikke noe tro på at det er mulig å bli kvitt alle hudormer, men å redusere dem er nok et mer realistisk mål:-)
29.10.2013 , kl 00:31
Kristina Bergsvik
Stine: Det er absolutt sant :-)
29.10.2013 , kl 00:32
Helena
Jeg har store hudormer på haka! De er ikke svarte, men jeg føler de fremheves når jeg smiler:( tror du noen (flertallet) blir borte??
22.07.2014 , kl 15:10

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits