Nelly VIP sale:

 


Nå er salget i gang på Nelly.no og jeg har vært så heldig å få lov til gi dere en VIPkode som gir dere tilgang til salgsvarene alledere i dag. Ved å bruke VIPkoden "vipsale" HER får dere tilgang på Nellys salg før alle andre. Det betyr at en mengde flotte salgskupp er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser. Hipp hurra, da er det bare å slå seg løs før de beste godsakene rives vekk. Til inspirasjon for dere har jeg samlet sammen mine salgsfavoritter på bildene nedenfor. Kanskje dere liker noe av det samme som jeg eller kanskje dere heller vil lete fram deres egne favoritter HER? Uansett, lykke til med handelen ♥♥♥

Hvit kjole HER, smykke HER, neglelakk HER, svart kjole HER, blå pumps HER og øredobber HER

 


Kjole HER, veske HER, loafers HER, genser HER, smykke HER, boots HER

 Blå genser HER, cap HER, skjørt HER, grå genser HER, smykke HER, armbånd HER

Enjoi♥

Ad.links


4 kommentarer


A
På det ene outfit bilde ditt så har du en jakke/cardigan fra lindex på deg, er det denne http://www.lindex.com/no/dame/overdeler/gensere-cardigans/7042894/Cardigan/?styleId=50661520 ? Den er så fin den du har på deg, og har leite etter den, mer er så usikker på hvilken det er.
18.10.2013 , kl 12:02
Kristina Bergsvik
A: stemmer:-D
18.10.2013 , kl 17:42
Hvilken størrelse har du i den? Er den ganske oversized eller? :)
23.10.2013 , kl 19:59
Kristina Bergsvik
Anonym: Jeg har small :-) Nei ikke så veldig ;-)
26.10.2013 , kl 00:04

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits