Beautyupdate:

I det siste har jeg tenkt mye på å gjøre noe nytt og annerledes her på bloggen. Jeg føler at blogggnisten min er tent og at det er på tide å prøve nye ting og utfordre meg selv litt på temafronten. Jeg har ikke noe problem med å inrømme at kristinabe ofte kan bli mye antrekkinnlegg og klessnakk og at det er svært lite variasjon i innleggene mine. Det skyldes nok i stor grad at det er mote jeg føler jeg føler meg tryggest på, og at det er dette som intresserer meg mest. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg ser på det som en kjempefordel å slippe å skrive så mye. Å dikte en tekst er tidkrevende og da er "Dagens antrekk" med et knippe bilder og et minimum av skrift en lettvindt løsning. Nå høres jeg ut som tidenes slappfisk, men jeg har altså bestemt meg for å begynne å bevege meg et stykke utenfor komfortsonen. Med dette ønsker jeg å appelere til et større publikum og ikke bare dere som har en interesse for klær, mote og shopping. Jeg håper dog at jeg også klarer å beholde mine gamle, trofaste lesere så fortell meg gjerne hva dere synes om innleggene mine i kommentarfeltet. Jeg skal selvsagt ikke slutte å blogge moterelaterte innlegg, men jeg håper dere setter pris på litt forandring. Jeg begynner med å vise dere mine 5 favoritt makeup produkter i tilfeldig rekkefølge...

Min favoritt leppepomade for både han og henne. Elizabeth Ardens Eight Hour lip stick er alltid med meg i veska, treningsbagen eller lomma. En absolutt nødvendig lifesaver å ha med seg hvor enn jeg går og hver kveld før jeg legger meg. Den er fuktighetsgivende, fargenøytral, har solfaktor 15 og gjør leppene myke. Kjøp den HER.


Kjempepraktisk og rimelig bronze-pudder i minipakning fra H&M. Dette pudderet har jeg brukt så lenge jeg kan huske og jeg har ingen planer om å bytte det ut. Jeg har testet en mengde andre puddere, men ingenting kan måle seg. Gir huden en vakker, solfarget farge og kan brukes i både ansikt og kropp. Eneste minus er at det er litt skimmer i pudderet, men det er minimalt.


En fantastisk fuktighetskrem som ikke fetter, men trekker seg raskt inn i huden for alle og kan brukes til hele kroppen. Selv bruker den som dag- og nattkrem til ansiktet, men den kan også brukes som kuldekrem, virker lindrende ved lette forbrenninger og er god mot lett eksem. Suveren krem med mange bruksområder, men kommer desverre kun i en størrelse. A-creme er ikke testet på dyr og kan kjøpes på apotek.


Alle venninner jeg har anbefalt øyebrynspennen min til har kjøpt den selv og vært kjempefornøyde. Sensai Eyebrow Pencil er så utrolig lett å påføre og fargen "grayish brown" er veldig naturlig. Pennen har ên tupp med "børste" til brynene som jeg bruker først. Deretter forsterker jeg dem med stiften på den andre tuppen av pennen. Kjempeenkelt å få flotte øyebryn. Denne klarer jeg meg ikke uten... og tro meg -jeg har prøvd! Kjempepluss: finnes som refill!


En av mine litt nyere makeup musthaves! IsaDora Twist-up Gloss Stick kommer i mange flotte farger og min favoritt er 04 Pink Lady. Fargen er naturlig, men den svake rosafargen gjør det lille ekstra til både hverdag og fest. Den er heller ikke "tung" og klissete, men føles mer som en lipsyl på leppene. Dessuten elsker jeg at den ikke er FOR glossy -fantastisk! Selges blandt annet på Lindex.

Sverger dere til noen av de samme produktene som jeg?

Ad.link


6 kommentarer


Kristina Skarbø
Har faktisk den der Elizabeth Arden Eight Hour! Elsker den :) <33
09.10.2013 , kl 00:07
Nina
Mange fine produkter :) Har A-creme selv og synes at den er kjempe god!
09.10.2013 , kl 00:49
Christina i London!
Jeg sverger også til 8 hour creamen til EA, men jeg liker den kremen på tube best. Den kan også brukes på leppene og gir enda mer fuktighet enn sticken spør du meg :) Så den burde du prøve!
09.10.2013 , kl 01:33
Kristina Bergsvik
Christina: Takk for tips, men jeg har den også :-)
09.10.2013 , kl 20:35
A-creme inneholder syre, og ødelegger huden. Man ser det ikke med en gang, men overhuden blir tynnere etter hvert. Dette skjedde med min hud, og fikk beskjed av hudpleieren min om at det var pga. kremen. Fikk også kviser av det. Bare et tips :)
14.10.2013 , kl 15:39
Kristina Bergsvik
Anonym: Jeg har ikke opplevd noe av dette men takk for tipset! Hvilken krem anbefaler du?:-)
14.10.2013 , kl 17:13

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits