Jeg tester Xlash

Hei sweethearts♥
Kanskje dere allerede har hørt om Xlash? Xlash er et vippeserum som skal gi lange, flotte vipper, uten bruk av sminke helt naturlig. Hvem av oss vil ikke ha det? I følge Xlash kan vi altså nå glemme alt av dyre, pålimte løsvipper og vippeekstensions for dette serumet skal angivelig gi lange, mørke og fyldige øyevipper etter bare 30 dagers bruk. Det er snakk om et vekstserum kun bestående av naturlige planteekstrakter som skal smøres ved roten av øyevippene hver kveld.

Selv føler jeg jeg har ganske tette øyevipper, men dog ikke særlig lange. Derfor har jeg nå takket ja til å teste ut vippeserumet og vil selvsagt blogge om resultater etter omlag 30 dagers bruk. Ettersom jeg er veldig glad i rutiner blir det overhode ikke noe problem å gjøre dette til en del av min faste kveldsrutine før jeg går til sengs. Jeg kommer til å bruke serumet dagelig for å oppnå best mulig resultat og gi en best mulig vurdering av produktet. Jeg skal selvsagt også ta før -og etterbilder. Bildet av vippene mine før jeg har begynt å bruke serumet tok jeg for noen dager siden. Utgangspunktet er altså avbildet under her og så gjenstår det bare å se om det har skjedd en forandring etter behandlingen.

Hvis dere også ønsker å prøve ut Xlash kan dere nå få fantastiske 100 kr i rabatt hvis dere oppgir rabattkoden "BERGSVIK" ved bestilling. Men koden er kun gyldig frem til og med 13.10.13. Ønsker dere å lese mer om produktet anbefaler jeg at derebesøker hjemmesiden som dere finner HER eller sjekker ut Xlash's facebookside HER.

Stay tuned!


10 kommentarer


StineMilana
Jeg kommer nok til å følge med :D
04.10.2013 , kl 19:59
Fatima
Yo!!!! Må bare starte meed si at dennne bloggen er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen???? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer enormt masse fremover!!!!
04.10.2013 , kl 23:25
Charlotte
Hei på deg! Helt til å begynnne med fortellle deg at blogggen din er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen???? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer mega masse fremover!
05.10.2013 , kl 10:37
Elise
Hei! Hvor har du kjøpt de hvite tøflene/sokkene i "pusestoff"?

Så de på det et bilde fra Instagram du la ut for litt siden.

Hilsen Elise
05.10.2013 , kl 11:33
Kristina Bergsvik
Elise: Lindex:-)
05.10.2013 , kl 18:47
Stine
Hei!

Så bra med Xlash.

En kollega av meg har brukt Xlash i litt over en måned og fått sinnsykt lange vipper. Jeg har nettopp startet men synes jeg allerede ser resultater. Gled deg!
06.10.2013 , kl 21:09
therese
Xlash fungerer kjempebra på meg! Jeg har fått mye finere vipper etter at jeg begynte å bruke det. Bra det også er helt naturlig i forhold til de andre vippeserumene :)
06.10.2013 , kl 21:13
Nina
Synes nesten alle bruker Xlash nå jeg. Det er vel fordi det er kult med lange vipper og fordi den virker så bra.
06.10.2013 , kl 21:14
Isabell
Så moro at du også bruker Xlash! Jeg har brukt det i en måneds tid, og jeg ser stor forskjell på vippene. Får masse komplimenter for vippene mine nå :)
07.10.2013 , kl 09:16
Ina
Hei!

Jeg vurderer å kjøpe denne eller Swiss sitt øyevippeserum før jul, og lurer derfor på om du ser noen forskjell på dine hittil? :)
03.12.2013 , kl 10:50

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits