Fredag 4. oktober: Matthew Williamson for Lindex

God kveld! Ville bare minne om at kolleksjonen til Matthew Williamson slippes i Lindex sine butikker i morgen. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt til å gå på jobb klokken 9 i morgen. Satser på at det bir skikkelig god kok i butikken, men det er selvsagt litt bittert ettersom jeg er raka blakk akkurat nå. Krysser alle fingre og tær for at det skal være noe igjen når lønna kommer i neste uke. Så utrolig mye fint!
3 kommentarer


Christine Isachsen
Jeg har titta litt på den kolleksjonen å er litt usikker på hva jeg mener. Er ikke helt "i taket" for å si det sånn, men må vell stikke innom å titte litt nærmere på kolleksjonen. Kanskje jeg forandrer mening :)
04.10.2013 , kl 11:52
Katrine
Hei!!!! Må bare si at dennne siden er til kjempe masse inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen???? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!!!
04.10.2013 , kl 11:55
Fredrikke
Hei på deg!!!!! Helt først vil jeg baree fortellle deg at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen????? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger drit masse fremover!
04.10.2013 , kl 15:06

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits