New in: Summer beauty

Hei hei♥ Håper alle har hatt en kjempegod helg!
Jeg tenkte jeg skulle vise fram de siste oppdateringene i beautyskuffen min denne søndagen. Jeg har nemlig fått inn mange nye skjønnhetsprodukter til sommerlooken og nå er jeg superklar for sol og sommer på alle mulige måter. Jeg har blandt annet fått tre nye hårkurer fra favorittmerket mitt Aussie. Om sommeren skades håret mitt av sol, saltvann og eventuelt klorvann og da er det viktig med en god hårkur jeg kan bruke ofte. I tillegg er hårfjerning et must før jeg entrer stranden og da passer det bra med ny barberhøvel fra Venus og Olay. Høvelen barberer tett, tilfører fuktighet og gjør huden bikiniklar. Til sist har jeg også fått masse ny make up i vakre sommerslige farger fra Viva la Diva. Hærlig! Jeg har skrevet litt om de forskjellige produktene under her.

Aussie Street Art Design Limited Edition: 3 Minute Miracle
For pleie av håret mitt sverger jeg til det australske merket Aussie. Sett bort i fra en sølvshampoo fra Loreal som jeg bruker i tillegg til Miracle Shine shampoen fra Aussie, har jeg ikke rørt andre merker for shampo, balsam og hårkur siden jeg prøvde Aussie for første gang. Jeg er rett og slett helt solgt for de deilige duftene og effektive Aussieproduktene. Spesielt godt liker jeg hårkuren 3 Minute Miracle som på bare 3 minutter reparerer, myker opp og beroliger skadet hår. På den måten rekker jeg å kure håret mitt nesten hver gang jeg dusjer. Nå har 3 Minute Miracle kommet i Street Art design: Reconstructor for tørt og skadet hår, Frizz Remendy som gir fuktighet og kontrollerer frizzy hår, og Colour Mate for fargent hår. Aussie Street Art Desgn 3 Minute Miracle selges for 119 kr på Vita.

Venus & Olay Razor
Den nye barberhøvelen fra Venus og Olay gir meg glatte og myke legger. Fuktaplikatoren fra Olay tilfører huden fuktighet samtidig som de fem bladene barberer utrolig tett. For mykest mulig sommerlegger bruker jeg først epilator fra Braun som jeg tidligere har skrevet et innlegg om HER (jeg bruker "hodet" som kun epilerer). Deretter bruker jeg barbehøvelen fra Venus og Olay for et silkemykt resultat.


Viva la Diva: Miami Heat Summer 2013
Miami Heat heter den nye sommerkolleksjonen fra det svenske make up merket Viva la Diva. Miami Heat produktene er inspirert av Miami South Beach og består av varme sommerslige farger. Viva la Diva selger rimelig make up som kan kjøpes på Cubus.

Produktene er sponset


6 kommentarer


maritaextensions
Bruker ingen av produktene. Men likte sminken fra viva la diva:)
23.06.2013 , kl 16:38
ANNELI
Kjempemange fine produkter!
23.06.2013 , kl 16:48
Style By Keinapel
åh så heldig :)
23.06.2013 , kl 17:05
Emma
Vil anbefale deg å laste ned appen "Dyretestet" :-)Der får du informasjon over hvilke merker som er testet og ikke testet på dyr. Ganske kjekk å ha, siden jeg regner med de fleste bryr seg om at produkter ikke er testet på dyr, og mange av produktene du bruker her er testet på dyr.
23.06.2013 , kl 18:45
Kristina
Wow. To annonser rett etter hverandre og det er alt. Hvor ble det av den gode bloggen din Kristina? Savner den og oppdateringene dine.
23.06.2013 , kl 20:13
Kristina Bergsvik
Kristina: Siste innlegg er ikke annonse :-) Kommer flere innlegg!
24.06.2013 , kl 11:52

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits