My favorite pair of shoes

Gleder meg til det blir tørt på bakken og jeg kan ta frem favorittskoene mine igjen. Jeg elsker de råkule converse-etterligningene jeg har kjøpt på Ebay til en slikk og ingenting. De gjør meg høyere samtidig som de er superbehagelige å gå med. Ikke tunge i det hele tatt slik som mange tror. Kvaliteten er ikke mer enn det jeg har betalt for dem så er det vått ute blir skoene liggende hjemme, men ellers har jeg ingenting å si på dem. Disse skoene vekker ikke minst oppmerksomhet og jeg har skoene i både hvit og sort. Lurer litt på om jeg skal bestille meg enda flere farger til våren, i allefall ett par til. Mitt beste kjøp noensinne? Godt mulig!


Flatforms fra Ebay. Dere kan finne dem HER.


6 kommentarer


Marte Armida
er de store i størrelsen? :)
05.02.2013 , kl 08:11
Silje Hesthagen
Så enig! Har de i hvit selv, og de er absolutt blandt favorittene på hylla.
05.02.2013 , kl 10:59
Rikke
Hei Kristina :-) Jeg elsker disse skoene, og tenkte jeg skulle bestille meg et par. Men jeg lurte på om du kunne fortelle litt om størrelsen? Jeg trykte på lenken du la til og jeg må si jeg ikke skjønner meg helt på størrelsene?
05.02.2013 , kl 14:24
Rikke
hei kristina :-) elsker disse skoene!!!! De er helt råe, men kunne du forklart meg det med størrelsene der??
05.02.2013 , kl 14:26
De har fått sånne sko på din sko. Ganske rimelig i pris der også. Og helt sikkert litt bedre kvalitet enn de fra ebay:)
05.02.2013 , kl 17:37
Kristina Bergsvik
Rikke: Hvis du googler "shoe size converter" i bilder på google så kan du se hvilken størrelse du må ha :-) Jeg har den minste og bruker 35-36 ;-)
06.02.2013 , kl 01:12

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits