For my smile

Det har alltid vært veldig viktig for meg å ta vare på tenne mine. Helt fra jeg var liten har jeg pusset tennene hver eneste morgen og kveld, nesten uten unntak. Min farmor var tannlegeassistent og lærte meg opp til å være nøye med tannhygenen. Selv har jeg aldri hatt hull, men vet godt at rene sunne tenner er noe som ikke kommer av seg selv. Likevel så er det ikke så mye som skal til. En puss, skyll og kanskje til og med litt tanntråd kan gjøre underverker og tar deg ikke mer en 5 minutter hver morgen og kveld. DET synes jeg godt vi kan sette av til tennene våre. Vi skal tross alt gå rundt med dem hele livet og det er lite som kan måle seg med et vakkert smil.

Jeg har nettopp bestillt meg tannblekingstrips på Crest og skaffet meg elektisk tannbørste, så nå skal i allefall mine tenner skinne. Når jeg er brun om sommeren synes jeg tenne mine er hvite nok som dem er, men på denne årstiden er jeg blek i huden og vil gjerne ha enda litt hvitere tenner. Jeg drikker verken kaffe, cola eller rødvin og te kun en skjelden gang. Likevel synes jeg at tannblekningsstrips en gang i året gir det lille ekstra til smilet. Nå skal jeg også endelig begynne å pusse med elektrisk tannbørste igjen. Min nye tannbørste er fra Oral-B og heter TriZone 1000. Den lover overlegne rengjøringsresultater, har timer og lyser hvis du pusser for hardt -jeg gleder med til å teste!


Elektrisk tannbørste fra Oral-B og tannblekingsstrips fra Crest.

Er det flere som ønsker seg elektrisk tannbørste? Da kan jeg love konkurransse i begynnelsen av neste uke!

Tannbørsten er sponset


7 kommentarer


Christine Støle
Jeg kan gjerne ønske meg en! :-D
21.10.2012 , kl 20:33
Hvor mye kostet tannbørsten?
21.10.2012 , kl 21:40
Rikke Aadnesen Pedersen
jaa !!:D
21.10.2012 , kl 22:18
Kristina Bergsvik
Anonym: Det vet jeg ikke -jeg fikk den sponset :-)
21.10.2012 , kl 22:20
Louise
Ja, har ikke hatt det siden jeg var liiten, men det er jo så lurt! Fin var den og! Haha:p
22.10.2012 , kl 13:01
Jeg kjøote crest 3d whitening, men fikk skikkelig "icing" i tennene etter å ha prøvd det i 6 dager, så jeg sluttet, i tillegg ga det ikke noe resultat nesten! Kjøpte det på ebay :)
22.10.2012 , kl 19:56
Kristina Bergsvik
Anonym: Jeg har kjøpt den originale flere ganger før :-) Funker som bare det på meg og jeg får bare ising i tennene dersom jeg glemmer å ta dem ut :-)
22.10.2012 , kl 21:07

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits