Tar frem fuskepelsen

Et sikkert tegn på at det er kaldt og går mot vinter er mine knusktørre knoker. De tørker ut og sprekker år etter år på omtrent samme tid ,og jeg får bittesmå sår hvor mye jeg enn smører meg. Tidlig i høst husker jeg min kjære sa: "Nå får du snart tørre hender igjen" og nå sitter jeg her med A-kremen og smører meg flere ganger i timen. Jeg må innrømme at jeg savner sommer litt, men vet likevel at jeg innerst inne setter pris på at vi har alle fire årstider her i landet. Jeg er nok et sommermenneske først og fremst. Likevel er jeg ikke en av dem som ikke kan fordra vinteren og reiser til syden ved en hver annledning til fordel for hytteturer med skigåing på fjellet.

Men en frysepinne er jeg uten tvil. Derfor har jeg allerede begynt å finne frem de varme kåpene mine. Leopardkåpa på bildet under kjøpte jeg for to år siden på Gina Tricot. Det er ikke en av de varmeste jakkene jeg har, men foreløpig kan den varme meg for 3. året på rad. Synes fuskepelsen er dødsfin og elsker at jeg fortsatt kan bruke den etter hele to år -for et kupp! Husker den ble utsolgt på dagen omtrent , men så la jeg merke til at en utstillingsdukke hadde den på seg i min størrelse og fikk lov til å kjøpe den. Var dritglad -en av mine gamle favoritter i klesskapet.
Leopardkåpe fra Gina Tricot (2 år gammel).


4 kommentarer


sigri
husker at du og marthe hadde like :)) haha
27.09.2012 , kl 22:31
Kristina Bergsvik
sigri: Nope! var kun jeg som hadde den ;-)
28.09.2012 , kl 09:04
MyFashionInspiration
Hei!

Jeg har slitt med akkurat samme problem som deg i mange år! Huden sprekker oppå knokene og begynner å blø og det er faktisk ganske ubehagelig, men jeg prøvde en krem fra Body Shop kalt Hemp Hand Protector og den er helt vill! Funker som bare det og jeg har ikke hatt en eneste sprekk på knokene siden jeg prøvde den, så den er verdt et forsøk :) (tuben er i sølv med grønn og brun etikett btw)
05.10.2012 , kl 23:22
Kristina Bergsvik
MyFashionInspiration: Tusen takk for tips, har funnet en annen som er veldig god, men kjempedyr. Skal teste den fra Body shop :-)
06.10.2012 , kl 01:44

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits