Trend: Onomatopoetikon

Lydhermende ord, eller onomatopoetikon om du vil, er i veldig vinden for tiden. Denne tegneserie-inspirerte trenden passer inn i den litt barnslige, lekende moten som kommer nå i høst. Jeg har fallt helt for dette og synes lydord er kjempekult. Sjekk for eksempel bare ut denne dødsrå t-skjorta fra Issue1.3: Er så utrolig usikker på om jeg skal bestille eller om jeg bør vente til den rosa genseren i samme merket kommer. Den ser ut til å være i samme stilen, men jeg har enda ikke funnet den på Nelly. Hmm... Hva synes dere? Vente eller ikke?


T-skjorte fra Issue 1.3 på Nelly kr 299. Dere finner den HER.


4 kommentarer


Vanja
Synes du skal kjøpe den grå t-skjorten..drit kul!
25.09.2012 , kl 16:09
Mai-Elise
Kommer litt ann på. Den der ser litt mer rocka ut, men om du vil ha litt mer sterke farger i blandt alle høst fargene, så gå for den rosa;)
25.09.2012 , kl 17:21
tinemarie
Kjempe fin! Begge deler!:) Hehe jeg venter også på den rosa genseren, men det kommer nytt fra issue 1.3 hver måned leste jeg:) Så den kommer nok om ikke så lenge:)
25.09.2012 , kl 22:38
livestyler
elsker skjorta
03.10.2012 , kl 23:22

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits