Nilens Jord

Jeg får mange spørsmål om hvilken sminke jeg bruker, hvordan jeg sminker meg og diverse andre sminkerelaterte spørsmål. Derfor tenkte jeg å avsløre i allefall hvilken sminke jeg bruker på huden. Fundationen jeg har brukt i snart to år heter Nilens Jord og kan kjøpes hos www.makestyle.no. Huden min reagerer på svært mange fundationer og puddere, men Nilens Jord er den beste fundationen jeg noen gang har testet. Første gang jeg prøvde Nilens Jord fundation etter tips fra Nettenestea brukte jeg Nilens Jord -Perfect Look. Jeg var lenge fornøyd, men følte jeg ble litt blank/fet i fjeset av den. Da ble jeg anbefalt Nilens Jord fundation light og har siden holdt meg til den. Jeg har også nettopp byttet ut fundationkosten med den veldig populære Beauty Blenderen. Hittil er jeg veldig fornøyd, men jeg har ikke brukt den så veldig lenge enda.


Beauty Blender HERFRA, men fundationen ser desverre ut til å være utsolgt. Dersom du ikke har problemer med fet hud kan jeg likevel anbefale Perfect Look HER

Sponsede produkter


Ingen kommentarerHei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits