Larssons & Jennings

Noen som har sett de nydelige klokkene til Larssons & Jennings? Det har jeg og nå er en Vasa silver & white på vei hjem til meg i posten. Elsker den preppy stilen på klokker og synes i det hele tatt en klokke kan gjøre utrolig mye med ett antrekk. Ettersom 90% av klokkene mine er i gull var det på tide med en i sølv og jeg ser for meg at den blir dødskul til en hvit blazer jeg har holdt av på Lindex. Klokkene til Larssons & Jennings finner dere HER. Kjempefine sommerklokker med de fargerike reimene og ikke minst ettersom klokkene er vanntette!Hva synes dere om klokkene?

 

- Kristina <3

Annonse


4 kommentarer


Beathe Lindseth
wææ, dødstilig!
23.05.2012 , kl 00:31
Kristine
Åhh, de var utrolig stilige :D Jeg likte spesielt den som var nesten helt lik denne her, bare i gull! Kan tenke meg det blir en glede å få den hjem i posten :)
23.05.2012 , kl 23:29
Anna
SÅ fin den var!!
23.05.2012 , kl 23:36
Stine
den var sykt kul!!
28.05.2012 , kl 10:35

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits