Spring fashion 2

Statementsmykke:
Statementsmykket er enda ikke gått helt av moten. Det kan fortsatt brukes til å pynte opp en basic overdel nå i vår, men styr unna overdeler med dype utrigninger. Selv liker jeg best stilrene og minemalistiske statementsmykker akkurat nå. Billige smykker får man både tak i på Nelly og Dobb. Her er noen av mine favoritter:

 
Smykker fra Nelly HERFRA, smykker fra dobb HERFRA.

Blomsterprint:
Blomsterprint er kjempehot og spesielt blomsterbukser er kult i år. Sprit opp vårgarderoben din med fargerike plagg med blomstermønster. Topper, kjoler, sko, jeans og shorts, men ikke alt på en gang. Mønster og farger tar mye oppmerksomhet og bør ikke overdrives etter min mening. Anbefaler å bruke blomstermønster med andre ensfargede plagg med enkle snitt. En ting av gangen med andre ord! Selv ønsker jeg meg jeffery campbells i blomsterprint, nydelige!


Dongerishorts fra www.runwaydreamz.com, bukse fra H&M, sko HERFRA, jumpsuit HERFRA.

Dongerivest:
Har lenge hatt lyst på en kul dongerivest. Gjerne litt slitt i vasken, lys og oversized. Kult med en strikkegenser under nå om våren, gjerne i en frisk farge! Vester og dongeri er i det hele tatt perfekt å bruke om våren, men akkurat som dongerijakke er det en kunst å finne en fin dongerivest.

Skinnjakke:
Skinnjakke har jeg og jeg elsker den! Kunne sikkert skaffet meg en til litt tøffere en, men den jeg har er jeg veldig glad i. Det er kjempegreit å skaffe seg en skinnjakke man liker for det passer som regel å gå med i de fleste situasjoner. Et veldig tidløst plagg!


Skinnjakke HERFRA, skinnjakke HERFRA og skinnjakke HERFRA

Er noen av disse trendene must for dere i vår?

 

- Kristina <3


6 kommentarer


Christina
Jeg elsker omtrent alle trenende! En denim vest måå jeg skaffe meg.. Det samme gjelder bukser med blomsterprint, det er så fint :)
11.04.2012 , kl 09:45
Charlotte og kameraet Per
ja, ganske mye av det faktisk :D
11.04.2012 , kl 09:53
livelaughlift
Skinnjakke; D
11.04.2012 , kl 09:58
K
Skinnjakken og blomsterprint :-D
11.04.2012 , kl 14:43
AGNETHE MARIE
Gina Tricot har en utrolig kul dongrivest og jakke nå :)

http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_145403

http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_145401
11.04.2012 , kl 21:58
STINA - Mote, trening og skjønnhet
Så mye kult! :D
15.04.2012 , kl 02:11

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits