Spring fashion 1

Våren er her for fullt. Sola står høyt på skyfri himmel nesten hver dag selv om ikke temperaturen er der helt enda. De siste to dagene har jeg våknet til måkeskrik utenfor soveromsvinduet mitt og solstråler som akkurat klarer å presse seg inn mellom rullgardinet og karmen. Det er sesong for å sitte ute på restaurant og perfekt tid å legge joggeturen til skogen fremfor treningssenteret. Våren er virkelig kommet og her er mine trendtips og musthaves denne sesongen:

Skinnvest:
En kul, sort skinnvest med sølvdetaljer er jeg faktisk helt nødt til å finne meg i vår. Jeg vil også gjerne ha en hvit og rød, men sort skinn er mer tidløst og er lett å bruke. Jeg synes det er kjempekult med sort skinnvest utenpå strikkegenser eller hettegenser. Påskegult og sort skinn er en kombinasjon jeg liker kjempegodt!


Sort skinnvest fra Gina Tricot, rød skinnvest HERFRA.

Loufers:
Det er på tide å komme ned på jorda og det bør du gjøre med noen råkule loufers denne våren. Jeg har selv lyst på flere par, men sikler spesielt på røde og leopardmønstrete selv om sorte også hadde vært veldig praktisk. Dette er kjempetrendy sko som ikke trenger å koste så mye. Kan brukes som en god annledning til å la 13 cm høye Jeffery Campbells Lita ligge en dag.


Sorte HERFRA, brune HERFRA, blå HERFRA, røde HERFRA og leopard fra Bianco.

Pasteller:
Farger er viktig nå som sola titter frem og et must i vårgarderoben. Aller mest hot er kanskje pastellfarger. Plagg i pastell finner du mest av på Gina Tricot av kjedebutikkene akkurat nå. Dersom du går for pastell bær du tenke høye liv, enkle snitt og trensparant. Selv har jeg kjøpt flere topper og skjørt i pastellfarger på tross av at det nok ikke er pastellfarger jeg kler best.


Kjole HERFRA, flamingotopp HERFRA, lilla topp fra Gina Tricot, Lilla bukser fra Gina Tricot, blå Converse HERFRA, grønne Converse HERFRA, topp med striper fra Bik Bok.?

Dongerijakke:
Jeg har lett etter en perfekt dongerijakke i evigheter nå. Synes det er utrolig vanskelig å finne en jeg virkelig liker. Den må ikke være kort, være slitt i vasken/utvasket, ikke for mørk og litt stor. Begynner å skjønne at jeg må lete i bruktbutikker, finn..no eller lignende -men det er jo tiltak! Dongerishorte kunne jg også godt tenkt meg, Rihanna sin på bildet under var fantastisk!

Si gjerne i fra dersom dere vet om noe eller selv selger noe som passet til min beskrivelse!

Fortsettelse kommer...

 

- Kristina <3


11 kommentarer


Josmil
Digger det!
03.04.2012 , kl 10:40
Marie Oma
mye kult!
03.04.2012 , kl 10:40
Rikke Løngaard - 17 år
såå mye fint! :D
03.04.2012 , kl 10:49
Kjempeflott innlegg! :D
03.04.2012 , kl 16:11
Hedda
http://www.urbanoutfitters.co.uk/vintage-renewal-levis-90s-denim-jacket/invt/5415462091810/&bklist=

Hvis du vil ha den enda lysere så kan du enten bleke den eller dip-dye den (YouTube). Det er også dritkult å studde den! Eller klippe den om til vest (imfancy.blogg.se). Et annet tips er å høre med foreldre, tanter osv om de har en. Da jeg fortalte mamma at jeg ønsket meg denne fra UO ba hun meg lete litt i kjelleren først, og dermed sparte jeg noen hundre kroner:-)
03.04.2012 , kl 16:45
De har leooard loufers på din sko til 249 kr. Prikklik den på bildet. Kjempe fine og gode å gå i :)
03.04.2012 , kl 21:19
Be
Tiger of Sweden har den fineste jeg har sett til nå, veeeldig fin vask på den!
03.04.2012 , kl 23:18
kristin
Har akkurat en sånn dongerijakke som du leter etter, hihi! Vil ikke selge den da men.. Det var mamma sin gamle, som hun hadde da hun var ung, så det kan være lurt å se i bruktbutikker!
04.04.2012 , kl 20:33
Kristina Bergsvik
Anonym: Kjempetips! Takk :-)
07.04.2012 , kl 01:43
Jenny
Så mye fint!

Denne nettsiden her http://www.coalnterryvintage.com/ har mange vintageskatter, og denne denim jakken her synes jeg er litt tøff da ;) http://www.coalnterryvintage.com/apps/webstore/products/show/3053179.Ville bare si ifra! ;)
08.04.2012 , kl 21:05
Jeg kjøpte min på Topshop. Den er helt perfekt, og jeg anbefaler deg den veldig. Nøyaktig som du har beskrevet den du vil ha ;)
08.04.2012 , kl 21:45

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits