I BUTIKK OG ONLINE 21 MARSOm bare to dager, altså på onsdag, er den nye vårkolleksjonen til Lindex å finne både i butikk og online. Kolleksjonen heter Modern Preppy og er inspirert av den avslappede og sportslige stilen som har sin oprinnelse fra blandt annet The Hamptons. Stilen bærer også preg av skandinavisk innflytelse og kommer i friske farger. Modellen i denne vårkampanjen er den vakre skuespilleren og moteikonet Gwyneth Paltrow.

Selv synes jeg plaggene i den friske kolleksjonen er kjempeflotte. Selv om dette ikke er helt min stil er det flere plagg jeg kommer til å sikle etter og mest sannsynelig kjøpe meg når kampanjen starter. Stilen i sin helhet er noe jeg nok kommer til å like bedre når jeg blir litt eldre, men som sagt er det mange plagg jeg fint kan bruke i min egen stil. Gleder meg!

Her har jeg satt sammen to antrekk jeg godt kunne tenkt meg å gå i:


Fra Modern Preppy-kolleksjonen til Lindex


Fra Modern Preppy-kolleksjonen til Lindex

Hva synes dere om kolleksjonen?

 

- Kristina <3


2 kommentarer


Anette
Den svarte, prikkete shortsen synes jeg var kjempekul :D
20.03.2012 , kl 09:07
Kaja
Elsket den mørkeblå blazeren!!
20.03.2012 , kl 15:24

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits