Kjempeenkel hårkur: Resultat

Hehe, skal innrømme jeg ble litt skremt da jeg så at det var en del av dere som var ganske negative til olivenolje i håret. At ikke dere hadde troen på det gjorde at jeg begynte å tenke det verste. Begynte å fundere på hva jeg skulle gjøre dersom jeg ikke fikk det ut og tenkte det ville være kjedelig å komme første skoledag som skinhead. Eller eventuelt stille opp med permanent fett hår, som noen av dere mente kom til å bli utfallet av denne behandlingen.

Men slik gikk det ikke! Da jeg stod opp i dag morges gikk jeg inn i dusjen og såpet håret inn med shampo før jeg brukte vann i det. Det gikk nesten helt ut første gangen, men jeg ville være på den sikre siden og vasket håret til sammen 7 ganger. Deretter avsluttet jeg med hårkur. Jeg lot håret tørke naturlig mens jeg støvsugde og skiftet på sengen som det desverre ikke gikk like bra med...

Resultatet ble ganske bra synes jeg. På tross av en oljete dunpute har jeg nå et mykere hår og jeg vil også tørre å påstå at det er mer glansfullt. Håret er ikke tungt i det hele tatt og dette var jo ikke akkurat en dyr affære. Tommel opp for olivenolje i håret! (Men ja... Kan ikke love noe for deres del. Ikke skyt meg dersom du prøver men det ikke lykkes helst.)
Hadde tre håndklær under hodet. Likevel ble puta full av det!


- Kristina <3


6 kommentarer


Vanessasblogg(:
Ble håret ditt lysere av å bruke det i håret?
12.08.2011 , kl 09:55
glah
det er ikke noe farlig med å ta olivenolje i håret. Pleier å gjøre det og det hjelper :)
12.08.2011 , kl 18:39
Marianne
det er mange som er sketpisk til det, men det funker faktisk kjempebra.. det en skal gjøre er å ha vann i en skål, å ha bittegrann olje, ikke mye! så smører du det inn i hodebunnen og i tuppene, så pakker du håret inn i et håndkle og lar det tørke litt.. så når du skyller det ut, skal du skylle det ut med KALDT vann, hvis ikke enn gjør det, så blir det fettete, og bruk en mild sjampoo etterpå.. da får man et kjempefint og sunt resultat. . :) ser du flasser også, du kan ta noen få dråper med olje i badet/eller smøre deg inn i litt olje så dusjer du i sånn 10 sekunder, så det kan spre seg, og tørke seg forsiktig etterpå, så får man også en kjempeglatt hud :)
13.08.2011 , kl 13:39
Ida
håret ditt kan kanskje ha blitt det bare av at du vasket det så mange ganger etterpå.. :p
13.08.2011 , kl 15:01
Kristina Bergsvik
Vanessasblogg(:: Nei :-)
13.08.2011 , kl 18:08
lesy
Olje har lenge vært brukt i Asia, som hårkur. Alt fra mandelolje, kokosolje til olivenolje. Dette er sunt for håret, og burdes gjentas en gang i uka. Et tips til neste gang, ikke dynk håret med olje men ha litt på. Lurt og skille av med sjampo 2 ganger og ikke 7 :-P. Familien vår har tatt i bruk denne kuren i flere år, så jeg er sikker på det jeg snakker om.
17.08.2011 , kl 02:24

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits