Kortvarig glede

Ser ut som jeg har fått en hudsykdom, men det er bare huden min som hater meg og nekter meg gleden av den svært krevende brunfargen jeg skaffet meg på Rhodos. Stod opp kl 9 selv om jeg la meg kl 7 bare for å sole meg på stranden! Aldri før har jeg flasset etter sydenferie noe annet sted enn på brystet. Nå flasser jeg over alt UTENOM brystet.

Derfor håper jeg at denne kan redde noen av de pigmentene som enda ikke har tatt farvel med hudoverflaten min. Bodylotionen min fra Kneipp med sitrongress og oliven er helt fantastisk! Den er veldig tykk og fuktigheten kommer fra den pleiende olivenoljen som er rik på umettede fettsyrer. Den beskytter mot tap av fuktighet og gjør huden min silkemyk og glatt. Burde kanskje bare begynt å bruke den litt før, men bedre sent enn aldri...

 

- Kristina <3

Produktet er sponset.


7 kommentarer


marthe
det hjelper ikke å smøre krem på steder der huden allerede har begynt å flasse! det er død hud som vil flasse av uansett :) prøv heller å skrubbe der det flasser og begynne på nytt med solingen, uansett hvor kjipt det er!
09.08.2011 , kl 03:04
Eline :)
Sånn som du flassa på skuldrene, flassa jeg p på skuldrene! Det car liksom ikke lak du kunne rive av, men innvendig.. HAhah, hørtes dumt ut! men jeg har enda en fin brunfarge:) Mista ikke sånn altfor mye:)
09.08.2011 , kl 10:59
Marion
Åh, sånn får jeg og innimellom.. Men bare om jeg har brukt selvbruning og soler meg noen dager etterpå.
09.08.2011 , kl 11:11
Tonje
Ser ut som soleksem eller allergisk reaksjon på noe, kanskje solkremen? Men ville tatt meg en tur på apoteket hvis jeg var deg, for hvis det er soleksem går det fort vekk med en salve derfra :-)
09.08.2011 , kl 11:34
Sunniva Helena - Kommenterer tilbake!
D:
09.08.2011 , kl 12:47
frida
håper det der hjelper da! <3
09.08.2011 , kl 13:00
Helene Victoria
Akkurat det samme skjer med meg nå! :(
10.08.2011 , kl 11:00

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er 23 år og kommer fra Kristiansand. Her blogger jeg om det meste som opptar meg. Mine største interesser er mote, trening og mat. Jeg er student og går årsstudium i idrett på Universitetet i Agder. Ved siden av skolen har jeg deltidsjobb på Lindex.

Instagram: @kristinabergsvik

Kamera: Nikon D3000

Følg min blogg med Bloglovin

KategorierArkiv


AnnonserInstagramWidget by Trendsales

SheIn -Your Online Fashion Print Dress


Sweater Dress

Matbloggtoppen

Design


hits